Ellos rahi

Istuinrahit & rahit – Ellos.fi

Tyylikkäät rahit ja istuinrahit löydät Ellokselta. Laaja valikoima erivärisiä ja -mallisia raheja joka tyyliin ja kotiin. Tilaa jalkarahi netistä!

Rahit ja istuinrahit: Tilaa jalkarahi kotiin – Ellos.fi

Rahi. Päällinen pehmeää tuftattua puuvillaa ja täyte Thermocool-palloja, jotka tekevät rahista erittäin pehmeän ja myötäilevän istua. Mitat: Korkeus 48 cm, …

Tyylikkäät rahit ja istuinrahit löydät Ellokselta. Laaja valikoima erivärisiä ja -mallisia raheja joka tyyliin ja kotiin. Tilaa jalkarahi netistä!

Ellos Home Rahi Lillmy – Valkoinen

Ellos Home Rahi Lillmy – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Rahit & istuinrahit / Ellos Home. Rahi, jonka tuftattu kuvio. 70% puuvillaa ja 30% villaa. Pohja ja tausta puuvillaa. Täytteenä styroxpalloja (thermocol).

Rahi. Päällinen pehmeää tuftattua puuvillaa ja täyte Thermocool-palloja, jotka tekevät rahista erittäin pehmeän ja myötäilevän istua. Mitat: Korkeus 48 cm, halkaisija 61 cm. Irrotettava päällinen (ei pestävä), jossa vetoketju.

Ellos Home Rahi Taccan – Valkoinen

Ellos Home Rahi Taccan – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Osta Rahit & istuinrahit Ellos Home netistä. Muutamia suosikkituotteita merkiltä Ellos Home ovat Rahi Marina, halkaisija 43 cm, Rahi… Lue lisää.

Rahi, jonka tuftattu kuvio. 70% puuvillaa ja 30% villaa. Pohja ja tausta puuvillaa. Täytteenä styroxpalloja (thermocol). Päällisen voi irrottaa pesua varten (pestävä käsin vetoketjun vaurioitumisen ehkäisemiseksi). Kuvassa näkyy rahin muoto, kun sitä on käytetty jonkin aikaa.

Ellos Home : Rahit & istuinrahit – Koti | ellos.fi

Rahin päällinen 100% puuvillaa, jossa tuftattu kuvio. Päällisen voi irrottaa ja pestä käsin (ei konepesua). Täytteenä styroxpalloja (thermocol).

Ellos Home – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Ellos Home Rahi Bigfant Ø 61 cm

Ellos Home Rahi Bigfant Ø 61 cm – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Rahin päällinen pehmeää polyesteristä valmistettua tekoturkista. Runko mäntyä ja vaneria. Vaahtotäyte. Tila kalusteen alla 25 cm. Toimitetaan koottuna. Tuote sisältää FSC-sertifioitua puuta, joka on hakattu kestävästi ja vastuullisesti hoidetusta metsästä ja jonka tuotannossa on huomioitu sekä ihmiset että ympäristö.

Ellos Home Rahi Mysan Ø 60 cm – Valkoinen

Ellos Home Rahi Mysan Ø 60 cm – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Rahin päällinen 100% puuvillaa, jossa tuftattu salmiakkikuvio. Päällisen voi irrottaa ja pestä käsin (ei konepestävä). Täytteenä styroxpalloja (thermocol).

Ellos Home Rahi Moltas Ø 50 cm

Ellos Home Rahi Moltas Ø 50 cm – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Rahin päällinen 100% puuvillaa, jossa tuftattu kuvio. Päällisen voi irrottaa ja pestä käsin (ei konepesua). Täytteenä styroxpalloja (thermocol).

Ellos Home Rahi Marina, halkaisija 43 cm

Ellos Home Rahi Marina, halkaisija 43 cm – Valkoinen – Rahit & istuinrahit | Ellos.fi

Rahi, jonka päällinen 100% puuvillaa. Tuftattu kuvio. Päällisen voi irrottaa ja pestä käsin (ei konepesua). Täytteenä styroxpalloja (thermocol).

Keywords: ellos rahi