Raahen Lapaluodon sää, säähistoria ja täsmätiedot – Kaikki FMI:n tarjoamasta sääpalvelusta

Lapaluoto sijaitsee Raahessa ja sen sääolosuhteet voivat vaihdella merkittävästi muusta rannikosta. Jotta pysyt ajan tasalla Lapaluodon säästä, tarjoamme kattavat säätiedot ja -palvelut. Suomen Meteorologinen Instituutti (FMI) on toiminut luotettavana lähteenä säätietojen tarjoamiseen jo vuosikymmenien ajan.

Säähistoria

Halutessasi tarkastella Lapaluodon säähistoriaa, FMI tarjoaa kattavat tiedot menneiden vuosien sääolosuhteista. Voit tutkia lämpötiloja, sademääriä, pilvisyyttä ja muita ilmastollisia tekijöitä eri ajankohtina. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, millainen säää Lapaluodossa on ollut tiettyinä vuodenaikoina ja vertailemaan sitä nykyisiin olosuhteisiin.

Täsmätiedot

Jos kaipaat ajankohtaista säätietoa Lapaluodosta, FMI tarjoaa päivittäin päivittyvät täsmätiedot. Voit tarkastella lämpötilaa, tuulennopeutta, ilmankosteutta ja muita sääindikaattoreita. Näiden tietojen avulla voit suunnitella menosi Lapaluotoon ja varautua tarvittaessa erilaisiin sääolosuhteisiin. Lisäksi saat tietoa auringonnousu- ja laskuajoista sekä kuun vaiheista.

FMI Raahe ja SuperSää

FMI:n sääpalvelut Raaheen ulottuvat laajemminkin. Voit tutustua FMI:n Raaheen liittyviin ennusteisiin ja tietoihin heidän verkkosivuillaan. FMI tarjoaa myös kätevän SuperSää-sovelluksen, joka tarjoaa yhdistelmän paikallisista säätiedoista, sääennusteista ja säähistoriasta. Sovelluksen avulla voit helposti seurata Lapaluodon säätä missä tahansa oletkin.

Sää Raahe nyt

Haluatko tietää millainen sää Lapaluodossa on juuri nyt? Käytä FMI:n tarjoamaa sääpalvelua ja saat ajankohtaiset säätiedot hetkessä. Ole valmis sään vaihteluihin ja tarkista säätila kätevästi ennen kuin astut ulos ovesta.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Lapaluodon sää tällä hetkellä?

Voit tarkastella Lapaluodon täsmäsäätä FMI:n sivuilla tai Supersää-sovelluksessa. Supersää-sovelluksessa voit nähdä myös ennusteen seuraaville päiville.

Mistä voin löytää Lapaluodon säähistorian?

Voit tarkastella Lapaluodon säähistoriaa FMI:n verkkosivuilta. Siellä näet tietoa sään vaihtelusta eri vuosina.

Missä sijaitsee Lapaluoto?

Lapaluoto sijaitsee Raahen kaupungissa. Se on Kaakkois-Suomessa sijaitseva niemi.

Miten tarkastan säätiedot Raahesta?

Voit tarkastaa säätiedot Raahesta FMI:n verkkosivuilta tai Supersää-sovelluksesta. Sieltä näet muun muassa lämpötilan, sateen todennäköisyyden ja tuulen nopeuden.

Mitä tarkoittaa täsmäsää?

Täsmäsää tarkoittaa sääennustetta tietystä paikasta, kuten Raahe tai Lapaluoto. Täsmäsäätä voi tarkastella esimerkiksi FMI:n verkkosivuilla.

Mikä on supersää?

Supersää on sääsovellus, joka tarjoaa tarkkoja säätietoja eri paikoista, kuten Raahe ja Lapaluoto. Siellä voit nähdä esimerkiksi lämpötilan, sademäärän ennusteen ja tuulen nopeuden.

Onko Lapaluodon sää samanlainen kuin Raahe?

Lapaluodon sää voi poiketa hieman Raahesta, koska Raahe sijaitsee niemen länsipuolella. Kannattaa tarkastaa täsmäsää Lapaluodosta saadaksesi tarkempia tietoja.

Voinko nähdä Lapaluodon säätiedot FMI:n verkkosivuilta?

Kyllä, voit tarkastaa Lapaluodon säätiedot FMI:n verkkosivuilta. Sieltä löydät muun muassa lämpötilan, tuulen suunnan ja sademäärän.

Missä voin tarkastella Raahe Supersää ennustusta?

Voit tarkastella Raahe Supersää ennustusta Supersää-sovelluksessa tai Supersää-verkkosivuilla. Sieltä löydät yksityiskohtaisen ennusteen lähialueen säätiedoista.

Mikä on FMI Raahe?

FMI Raahe on Ilmatieteen laitoksen tarjoama palvelu, jossa voit tarkastella Raahen alueen säätietoja. Siellä näet ajantasaiset sääilmiöt ja ennusteet lähetetystä säätiedosta.

Artiklen Raahen Lapaluodon sää, säähistoria ja täsmätiedot – Kaikki FMI:n tarjoamasta sääpalvelusta har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 15 anmeldelser