Rustaa kuusta muokkaamalla Elsa-formiin

Rusta kuusta muokkaamalla Elsa-formiin on hauska ja luova tapa tuoda jouluinen tunnelma kotiisi. Rustattu kuusi on aito ja alkuperäinen joulukoriste, joka tuo ripauksen luontoa sisätiloihin. Elsa-formi puolestaan on uusi tapa muokata kuusi siten, että se näyttää kuin Elsa olisi henkäissyt siihen taikaa. Seurattuasi tätä askel askeleelta -opasta, pystyt itse luomaan upean rustatun elsa-kuusen omassa kodissasi.

Tarvikkeet

 • Rustykitti
 • Maalarinteippi
 • Akryylimaali tai spraymaali
 • Sivellin
 • Pieni maalipurkki ja vettä
 • Maalarinteippiä tai muovia suojaksi
 • Kuusi (voit käyttää aitoa tai tekokuusta)

Valmistelu

 1. Asettele kuusi suojapaperin tai muovin päälle.
 2. Tee maalarinteipistä käyttäen suojalappu kuusen tyvelle, jotta sitä ei maalata.
 3. Valitse haluamasi väri akryylimaalista tai spraymaalista.
 4. Voit sekoittaa maalin pienessä purkissa veden kanssa, mikäli haluat viileämpää tai haaleampaa sävyä.

Maalaus

Kun olet valmistellut kaiken tarvittavan, voit aloittaa kuusen maalaamisen.

 1. Dippaa sivellin maaliin ja levitä sitä varovasti kuusen oksiin.
 2. Käytä tekniikkaa, joka luo sävyeroja ja antaa puulle ruosteisen ilmeen. Hiero maalia oksille määrätyissä kohdissa tai taputtele sitä kevyesti siveltimellä.
 3. Jatka maalaamista kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. Voit käyttää samaa tai eri sävyjä maalissa riippuen haluamastasi lopputuloksesta.
 4. Anna kuusen kuivua kokonaan ennen kuin poistat suojalaput ja siirrät sen haluttuun paikkaan.

Elsa-formaus

Kun kuusi on kuivunut, on aika muokata siitä Elsa-formi.

“Anna lumikiteiden laskeutua kuusen oksille ja muutu jääprinsessaksi.”

 1. Ota esiin rustykitti ja levitä sitä kuusen oksiin valitsemallasi tavalla. Voit tehdä esimerkiksi suuria tai pieniä “lumikiteitä”.
 2. Anna kitin kuivua ohjeen mukaan.
 3. Voit halutessasi lisätä kuuseen vielä glitteriä tai muita koristeita, jotka täydentävät Elsa-formin.

Nyt sinulla on upea, rustattu kuusi muokattuna Elsa-formiin. Se on täydellinen jouluinen koriste, joka antaa kodillesi taianomaisen tunnelman. Olet onnistunut luomaan jotain ainutlaatuista ja kaunista omilla käsilläsi.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Rusta Kuusi?

Rusta Kuusi on suomalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kuusenkoristeita. Rusta Kuusi tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kestävistä koristeistaan, jotka luovat kauniin joulutunnelman.

Mitä tuotteita Elsa Form valmistaa?

Elsa Form valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä sisustustuotteita. Elsa Formin valikoimaan kuuluu esimerkiksi koriste-esineitä, valaisimia ja huonekaluja.

Mistä voin ostaa Rusta Kuusen tuotteita?

Rusta Kuusen tuotteita voi ostaa heidän verkkokaupastaan ja valikoiduista jälleenmyyjistä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja tuotteet toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

Millaisia materiaaleja Elsa Form käyttää tuotteissaan?

Elsa Form käyttää laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, kuten puuta ja metallia. Tämä takaa tuotteiden pitkän käyttöiän ja tyylikkään ulkonäön.

Onko Rusta Kuusen tuotteissaan käyttämä puu ekologisesti kestävää?

Kyllä, Rusta Kuusi käyttää tuotteissaan ekologisesti kestäviä puumateriaaleja. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja tuottamaan kestäviä ja eettisesti valmistettuja tuotteita.

Voinko ostaa Elsa Formin tuotteita myös ulkomailta?

Kyllä, Elsa Formin tuotteita voi ostaa myös ulkomailta. Yritys toimittaa tuotteitaan kansainvälisesti ja tarjoaa turvallisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja.

Mitkä ovat Rusta Kuusen suosituimmat tuotteet?

Rusta Kuusen suosituimpia tuotteita ovat koristekuuset eri kokoisina ja värivaihtoehtoina. Nämä kuuset tuovat joulun tunnelman kotiin ja sopivat hyvin sekä sisälle että ulos.

Kuinka kauan Rusta Kuusen tuotteisiin on takuu?

Rusta Kuusen tuotteilla on yleensä 1-2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Takuu kattaa esimerkiksi viallisen tuotteen vaihdon tai korjauksen.

Miten voin ottaa yhteyttä Elsa Formiin, jos minulla on kysyttävää tai huolia?

Voit ottaa yhteyttä Elsa Formiin heidän asiakaspalvelunsa kautta sähköpostitse tai puhelimitse. He ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa tuotteisiin tai tilauksiin liittyvissä asioissa.

Artiklen Rustaa kuusta muokkaamalla Elsa-formiin har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 26 anmeldelser