Sää Kiimingissä: Supersääennuste, 10 päivän sää ennuste, ja lisää

Kiiminki on viehättävä paikkakunta Pohjois-Suomessa. Jos olet matkustamassa Kiiminkiin tai asut siellä, on tärkeää tietää alueen säätiedot. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle supersääennusteen, 10 päivän sääennusteen ja muita hyödyllisiä säätietoja Kiimingin alueelle.

Supersää Kiimingissä

Supersääennuste on tehokas työkalu, joka tarjoaa yksityiskohtaista tietoa Kiimingin säästä. Voit käyttää tätä ennustetta päättääksesi, miten pukeutua tai suunnitella tulevia ulkoilmatapahtumia. Tämä tarkka ennuste sisältää tietoa lämpötilasta, sademäärästä, tuulen nopeudesta ja ilman kosteudesta.

Päivä Lämpötila (°C) Sademäärä (mm) Tuulen nopeus (m/s) Ilman kosteus (%)
Ma 12 0.3 4 70
Ti 10 0.1 3 75
Ke 13 0 2 65
To 15 0 1 60

Supersääennusteessa näet, että maanantaina on odotettavissa 12 asteen lämpötila, 0.3 millimetriä sadetta, 4 metriä sekunnissa puhaltava tuuli ja 70 % ilman kosteus. Tiistaina lämpötila laskee hieman 10 asteeseen, sademäärä pienenee 0.1 millimetriin, tuuli heikkenee 3 metriin sekunnissa ja ilman kosteus nousee 75 %:iin. Keskiviikkona lämpötila nousee takaisin 13 asteeseen, sadetta ei ole odotettavissa, tuuli heikkenee 2 metriin sekunnissa ja ilman kosteus laskee 65 %:iin. Torstaina lämpötila nousee 15 asteeseen, sadetta ei ole odotettavissa, tuuli heikkenee 1 metriin sekunnissa ja ilman kosteus laskee 60 %:iin.

10 päivän sääennuste Kiimingissä

Jos tarvitset pidemmän ajan sääennusteen, voit käyttää 10 päivän sääennustetta. Tämä ennuste auttaa sinua suunnittelemaan tulevat viikot Kiimingissä ja antaa yleiskuvan odotettavissa olevasta säästä.

  1. Maanantai: 12°C, aurinkoista
  2. Tiistai: 10°C, pilvistä
  3. Keskiviikko: 13°C, selkeää
  4. Torstai: 15°C, aurinkoista
  5. Perjantai: 14°C, pilvistä
  6. Lauantai: 11°C, sateista
  7. Sunnuntai: 9°C, sateista
  8. Maanantai: 10°C, pilvistä
  9. Tiistai: 12°C, aurinkoista
  10. Keskiviikko: 14°C, pilvistä

Esimerkiksi maanantaina on odotettavissa 12°C lämpötila ja aurinkoista säätä. Tiistaina lämpötila laskee 10°C:een ja taivas peittyy pilviin. Keskiviikkona taivas on selkeä ja lämpötila nousee 13°C:een. Torstaina lämpötila nousee 15°C:een ja aurinkoinen sää jatkuu. Perjantaina pilvet peittävät taivaan ja lämpötila pysyy 14°C:ssa. Lauantaina saatetaan odottaa sateita ja lämpötila laskee 11°C:een. Sunnuntaina säätietojen mukaan sateet jatkuvat ja lämpötila laskee 9°C:een. Seuraavalla viikolla lämpötilat vaihtelevat, mutta sää pysyy pääasiassa pilvisenä ja aurinkoisena.

Muuta hyödyllistä säätietoa Kiimingistä

Omakotitalon omistajille ja puutarhaharrastajille säätieto voi olla erityisen tärkeää. Jos asut Kiimingissä ja hoidat omakotitaloa tai puutarhaa, haluat varmasti tietää, milloin on paras aika tehdä ulkotöitä tai istuttaa kasvit.

Jatkuvasti päivitetyt säätiedot tarjoavat sinulle tarvittavan tiedon suunnitella päivän tai viikon toimet. Voit tarkistaa säätiedot paikallisesta ilmatieteenlaitoksen verkkosivulta tai suosituilta sääsivustoilta, kuten Foreca Kiiminki. Nämä sivustot tarjoavat tarkan sääennusteen, joka auttaa sinua suunnittelemaan päiväsi säätä huomioiden.

Oli kyseessä lyhyen tai pitkän aikavälin sääennuste, Kiimingin säätieto antaa sinulle tarvittavan tiedon valmistautuaksesi päivään. Huolellinen seuraaminen auttaa sinua tekemään oikeat päätökset ja nauttimaan Kiimingin säästä kaikilla vuodenajoilla.

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Kiimingin kunta?

Kiimingin kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa Suomessa. Kiimingin sijainti ja taustatietoa kuntaan liittyen.

Mitä tarkoittaa ilmaisulla “supersää Kiiminki”?

Supersää Kiiminki viittaa tarkkaan ja paikalliseen sääennusteeseen Kiimingin alueelle. Supersäätiedot Kiiminkin alueella.

Mistä voin löytää 10 päivän sääennusteen Kiiminkiin?

Voit löytää 10 päivän sääennusteen Kiiminkiin esimerkiksi Ilmatieteen laitoksen tai Forecan verkkosivuilta. Sääennusteiden lähteet Kiiminkin alueelle.

Onko Kiimingissä saatavilla omakotitaloja?

Kyllä, Kiimingistä löytyy useita omakotitaloja asumiseen. Omakotitalojen tarjonta Kiimingin alueella.

Miten voin tarkistaa tämänhetkisen sään Kiimingissä?

Voit tarkistaa tämänhetkisen sään Kiimingissä esimerkiksi Ilmatieteen laitoksen tai Forecan verkkosivuilta. Täm

Artiklen Sää Kiimingissä: Supersääennuste, 10 päivän sää ennuste, ja lisää har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 22 anmeldelser